Смарт-годинник Xiaomi iMi KW66 Black

Смарт-годинник Xiaomi iMi KW66 стануть невід'ємною частиною життя і стильним аксесуаром.

  • Ємність акумулятора 340 mAh
  • До 30 днів автономної роботи
  • 13 режимів тренування
  • Захист від пилу і вологи IP68 (захист від занурення в прісну воду на глибину до 1 метра)
  • Моніторинг серцевого ритму

4004756

Гарантія: 12 місяців

В наявності

850 грн

850 грн

Купить в один клик Купить в кредит

Інші кольори товару:

Смарт-годинник Xiaomi iMi KW66 Silver/Green
 Доставка
  • На торгову точку S-TELL
  • У відділення Нової Пошти
  • Адресная доставка по Киеву
Детальніше...
 Оплата
  • Готівкою
  • Кредит
  • Картами VISA/MasterCard
Детальніше...
 Гарантія
  • Повернення/обмін протягом 14 днів
  • Можливість перевірити замовлення при отриманні
Детальніше...

Аксесуари для Смарт-годинник Xiaomi iMi KW66 Black

Обзор

Інформація

Відгуки (0)

Візьми максимум

Компактна оболонка і безліч опцій смарт-годин IMI KW66 роблять їх універсальним рішенням для тих, хто вирішив придбати розумний девайс подібного формату. 13 спортивних режимів, точний датчик виміру життєвих показників, проста навігація по зрозумілому меню, водонепроникний стильний корпус - класика в новій формі. Кастомізовані опції для дисплея 1.28 "і 2 ремінця на вибір (чорний і зелений) дозволять щодня міняти дизайн зовнішньої оболонки.

Дисплей 3D-формату із зігнутим склом має обтічну форму і невеликий розмір, за рахунок чого годинник чудово сядуть навіть на тонке зап'ястя. При цьому площі 1.28 "вистачить для комфортного взаємодії. Дозвіл HD 240х240 формує чітку кольорову картинку, яка приємна оку і не меркне в сонячні дні. Скло дуже міцне, не схильне до подряпин і сколів.

За рахунок того, що корпус IMI KW66 захищений за стандартом IP68, він забезпечує практично повну водонепроникність, а також відмінно ізольований від попадання пилу всередину. Модель витримує занурення на глибину до 1.5 метрів і може перебувати під водою близько 30 хвилин без шкоди конструкції і функціоналу.

30 днів без підзарядки

Літій-іонний акумулятор ємністю 340 мАг з розумно продуманою витратою енергії дасть можливість одержувати запас, якого вистачить на 30 днів у режимі очікування і на 15 днів активного використання. Доступ до повноцінного функціоналу протягом місяця - легко!

Завантажуйте свої фото

Персоналізований дизайн циферблата смарт-годин IMI KW66, який ви можете створити самостійно, базується на можливості взяти за основу будь-які фото. Такий кастомізованих підхід дозволить надати техніці стильний вигляд і нагадати про те, що вам близько: фото родини та вихованців, кращих моментів життя, спортивних досягнень. При цьому всі показники чітко видно на тлі і не спотворюються. Бібліотека циферблатів в додатку дає доступ до нових варіантів оформлення.

Тренуйтеся із задоволенням

На внутрішній стороні конструкції розташований датчик, який працює в форматі біотрекера, заміряючи показники життєво важливих систем. Його збільшена площа і забезпечення якісного прилягання гарантують точність отриманих даних. Ви можете вибрати 13 спортивних програм з контролем серцевої діяльності, які працюють в різних типах активності і з користувачами різного рівня підготовки.

Не пропустіть важливе

На екрані ви зможете взаємодіяти з повідомленнями зі смартфона, за рахунок чого моніторинг гаджетів значно спрощується. Не пропустіть жодного важливого моменту. Операційна система годин працює в одному з 7 мов: англійська (за замовчуванням), російська, французька, німецька, іспанська, португальська, арабська.

Залишити відгук

Напишіть відгук

Схожі товари

▲